Neem envoudig contact op:

Bezoekadres:

Contactinformatie
Mick Tattoos
Nijverheidssingel 397
4811 ZZ Breda
info@micktattoos.com
+31647536631
KvK nummer: 64563324


Of vind ons op social media

@mick.tattoos

en bekijk onze blog op Tattooconventies.nl

Tevreden klanten

dotwork tattoo testimonial mick
Kelly Zuidema

Bij Mick laat ik mijn armsleeve en rug zetten. Voornamelijk dotwork want dat is wat mij aantrok in de stijl die Mick heeft.

Hij neemt de tijd voor je en denkt met je mee, zet strakke lijnen is professioneel, en weet wat 'ie doet. Er hangt een chille sfeer in de shop wat het getatoeëerd worden prettig maakt. Als mijn sleeve en rug af zijn, gaat het daar waarschijnlijk niet bij blijven.

fine line tattoo testimonial
Tonia Dufour

Mijn eerste tattoo van Mick was een cover-up, die hij super mooi gefikst heeft. Mick heeft een mooie stijl met super strakke lijnen en oog voor detail. Hij tekent altijd precies wat ik in gedachten had, maar eigenlijk nog mooier !

ornamental tattoo testimonial
Marcella Goossens

Ondertussen al weer bijna een jaar geleden ben ik voor de eerste keer bij Mick geweest, voor een gesprek over een tattoo die graag door hem wilde

laten zetten. Ontzettend fijn te woord gestaan en er werd meteen mee gedacht over mogelijkheden. Na ons gesprek is Mick aan de slag gegaan en na de zomer is mijn tattoo gezet. Het was een enorm

gezellige dag sessie, ondanks de vele uren zitten vloog de tijd voorbij. Na een paar weken terug geweest voor een paar kleine bijwerkingen, die overigens zo minimaal nodig waren, omdat de tattoo werkelijk prachtig is gezet! Super strak. Ik kijk elke dag nog vol trots en ontzettend blij naar mijn tattoo, en dit zal ook zeker niet de laatste zijn die ik bij Mick heb laten zetten. Een echte aanbeveling!

vip bij mick tattoos breda

Wil jij onze VIP worden?

Schrijf je dan hieronder gratis in! We houden je op de hoogte van alle leuke updates en acties. Sterker nog. Jij hoort ze als eerste! 


Veelgestelde vragen

FAQ MICK TATTOOS

Doet een tattoo laten zetten pijn?

Of een tattoo pijn doet, kan variëren van persoon tot persoon en hangt af van verschillende factoren, waaronder je pijngrens, de locatie van de tatoeage op je lichaam, de grootte en complexiteit van het ontwerp, en de ervaring van de tatoeëerder.

Over het algemeen ervaren mensen een gevoel van ongemak tot milde pijn tijdens het tatoeage proces. Dit wordt vaak beschreven als een scherpe prikkeling, een branderig gevoel, of een kietelend gevoel. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere, zoals de ribben, enkel, polsen, en bepaalde delen van het gezicht.

Wij gebruiken tattoo technieken om het ongemak te minimaliseren en we stellen je op je gemakt tijdens jouw hele ervaring. Het is ook belangrijk om goed gehydrateerd te blijven en een goede nachtrust te hebben voorafgaand aan je afspraak, omdat dit kan helpen omgaan met eventueel ongemak.

Hoewel het zeker ongemakkelijk kan zijn, vinden veel mensen dat de emotionele en artistieke beloning van het krijgen van een tattoo opweegt tegen het ongemak tijdens het proces.

Hoe moet ik mij voorbereiden op een tattoo afspraak?

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op een tattoo afspraak om ervoor te zorgen dat je een goede ervaring hebben. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om je voor te bereiden:

1. Drink en eet goed: Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent en een gezonde maaltijd hebt gegeten voordat je naar je afspraak gaat. Dit kan helpen om eventuele duizeligheid of zwakte te voorkomen tijdens het tatoeëren.

2. Wees kritisch op je ontwerp: Zorg ervoor dat je het ontwerp van je tattoo hebt gekozen en dat je tevreden bent met de plaatsing en grootte ervan. Bespreek eventuele wijzigingen of aanpassingen met je tatoeëerder voordat je naar je afspraak gaat.

3. Zorg voor je huid: Vermijd het gebruik van lotions, oliën of crèmes op het tatoeage gebied op de dag van je afspraak. Zorg ook dat je schoon en gedoucht bent op je afspraak. Dit voorkomt infecties en is prettiger voor jou en de artiest.

4. Kledingkeuze: Draag comfortabele kleding die gemakkelijk kan worden opgerold of opgetrokken om toegang te geven tot het tatoeage gebied. Vermijd strakke kleding die mogelijk over de nieuwe tattoo schuurt en irritatie veroorzaakt.

5. Breng iets mee om jezelf bezig te houden: Een tattoo afspraak kan enige tijd in beslag nemen, dus overweeg om iets mee te nemen om jezelf bezig te houden, zoals een boek, muziek of een podcast.

6. Volg de instructies van je tatoeëerder op: Je tatoeëerder kan specifieke instructies geven over hoe je je moet voorbereiden op je afspraak. Zorg ervoor dat je deze instructies opvolgt om ervoor te zorgen dat je tattoo-ervaring soepel verloopt.

Hoeveel kost een tattoo?

Dit is een veelgestelde vraag. En is het antwoord niet heel simpel. Jij wilt een unieke tattoo die speciaal voor jou is gemaakt. Dit kost tijd en ervaring om deze zo goed mogelijk voor jou te realiseren. Daarom krijg je van ons bij ieder project een prijs van te voren te horen. We kunnen je nu niet een standaard prijs geven.

kun je tatoeëren met verdoving?

Tatoeëren met verdoving wordt meestal gedaan door lokale verdoving te gebruiken, zoals een verdovende zalf. Dit vermindert tijdelijk het pijnlijke gevoel tijdens het tatoeëren.

De verdoving moet minimaal anderhalf uur voor het tatoeëren zijn aangebracht op de huid en luchtdicht worden verpakt middels vershoudfolie. Hier zijn wel bepaalde risico’s aan verbonden. Niet alle verdovingszalf werkt even goed en er zijn ook veel replica’s in omloop.

Sommige huiden raken geïrriteerd en er kunnen zelfs allergische reacties optreden. Ieder huidtype reageert weer anders en voor het optimale eindresultaat adviseer ik om verdovingszalf te vermijden.

Wil je toch echt gebruik maken van verdovende zalf? Zorg dat je dan voor je afspraak contact met mij opneemt, zodat we de mogelijkheden kunnen
bespreken.

Hoe verzorg ik mijn tattoo?

Het verzorgen van een tattoo is essentieel voor een goede genezing en het behoud van de kwaliteit van de tattoo. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

1. Reiniging: Was je nieuwe tattoo voorzichtig met milde, ongeparfumeerde zeep en lauw water. Dep het daarna voorzichtig droog met een schone doek.

2. Hydratatie: Breng een dunne laag Bepanthen aan om de huid gehydrateerd te houden. Doe dit minimaal drie keer per dag, maar zorg ervoor dat je de tattoo niet te dik insmeert.

3. Bescherming: Houd je tattoo uit de zon tijdens het genezingsproces en vermijd blootstelling aan zwembadwater, zeewater en sauna's, aangezien deze de genezing kunnen vertragen en de kleur van de tattoo kunnen vervagen.

4. Vermijd krabben: Het is belangrijk om niet aan de korstjes of schilferende huid rond de tattoo te krabben, omdat dit het genezingsproces kan verstoren en littekens kan veroorzaken. Laat de korstjes vanzelf afvallen.

5. Kleding: Draag losse kleding die de tattoo niet irriteert tijdens het genezingsproces.

Door deze stappen te volgen en voorzichtig te zijn met je nieuwe tattoo, kun je ervoor zorgen dat het genezingsproces soepel verloopt en dat je tattoo er mooi en levendig uitziet voor de komende jaren.

Wat kost een sleeve tattoo?

De kosten van een sleeve kunnen sterk variëren. Het is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de sleeve en de complexiteit van het ontwerp.

De grootte van het lichaamsdeel van de klant speelt een factor. Waar je bij een kleine dame veel minder oppervlakte hoeft te bedekken in vergelijking met een grote kerel.

Ben je benieuwd naar wat jouw sleeve ongeveer gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op.